Nigel Green solgte halvparten av sin Bitcoin Holding da prisen nådde $ 24k

Nigel Green, administrerende direktør i deVere Group, solgte halvparten av sine Bitcoin-beholdninger i løpet av julen som „det skal nå behandles som enhver annen investering – selg høyt og kjøp på nytt i fallet,“ i følge en nylig blogg innlegg.

“Jeg tror på Bitcoin”

På tidspunktet for avviklingen hadde Bitcoin-prisen nettopp krysset $ 20k, og ifølge en tracker hadde den skrevet ut en ny høyde over $ 24k. For å unngå tvil sa Nigel imidlertid at hans beslutning ikke skyldtes hans mangel på tro på kryptovalutaen.

I stedet forklarer han at det handlet mer om å ta fortjeneste.

Nigel bemerker det løs en pengepolitikk nødvendig av regjeringers behov for å støtte økonomier, tvinger investorer til Bitcoin, et verktøy som har dukket opp som et alternativ til gull som en sikring mot inflasjon.

I tillegg er oppføringen av Wall Street-megalitter og globale betalingsselskaper verdifull for krypto og vil øke forbrukernes interesse:

“Med noen av verdens største institusjoner – blant dem, multinasjonale betalingsselskaper og Wall Street-giganter – hoper seg inn i kryptokurver og tar med seg deres enorme kompetanse og kapital. Dette øker naturligvis forbrukernes interesse. Når regjeringer fortsetter å støtte økonomier og øke forbruket på grunn av koronaviruskrisen, vil investorer i økende grad se på Bitcoin som en sikring mot den legitime inflasjonsbekymringen. ”

Bitcoin-prisbanen er unektelig oppover

I slutten av oktober kunngjorde PayPal offisielt inngangen til kryptovaluta og sa at den ville støtte flere kryptovalutaer, inkludert Bitcoin.

BTC-prisen samlet seg på denne nyheten, og danner et grunnlag for den endelige breakout over $ 20k. Siden den gang har BTC / USD-paret steget over flere salgsvegger og nådde $ 34,7 000 3. januar.

Ifølge trackere har prisene siden falt tilbake, og falt fra all-time highs til rundt $ 31k.

Med den nåværende sammentrekningen, kan det gi Nigel en annen mulighet til å laste opp mer BTC for billig siden „Bitcoins langsiktige prisbane er unektelig oppover.“

I henhold til deVere Groups siste undersøkelse vil 75 prosent av investorene med høy nettoverdi være fullinvestert i kryptovalutaer innen utgangen av 2022. Sammen med myntenes egenskapene og institusjonelle inntreden kan BTC / USD-prisen stige på lang sikt.