Ensimmäinen automatisoitu AML-yhteensopiva kriptovaluutansiirto, jonka suoritti sveitsiläinen yritys

Crypto Finance AG ja 21 Analytics saattoivat Bitcoin-kaupan onnistuneesti päätökseen Financial Action Task Force (FATF) -standardien mukaisesti.

Kaksi sveitsiläistä yritystä, Crypto Finance AG ja 21 Analytics yhteistyössä My Pelerinin kanssa ilmoittivat torstaina onnistuneesti päätökseen Bitcoin Future kauppa, joka noudattaa Financial Action Task Force (FATF): n AML-normeja.

Noin 23 dollaria lähetettiin tämän sveitsiläisten yritysten järjestämän kaupan avulla. Sääntelyviranomainen vaatii salausajan Fintechiltä samalla tavalla kuin perinteiset rahoituslaitokset.

Henkilötodistusten lakisääteinen kysyntä

Sveitsin markkinoiden sääntelyviranomainen vaatii, että virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajat (VASP) paljastavat jokaisen lähetetyn rahaston, joka on yli 1000 dollaria, lähteen ja vastaanottajan. Viime vuonna voimaan tulleen säännön mukaan määräysten noudattaminen tapahtui manuaalisesti, mutta torstai-tapahtuma on ensimmäinen, jossa osallistujien tiedot lähetettiin automaattisesti.

mukaan 21 Analyticsin perustajalle ja toimitusjohtajalle Lucas Betschartille:

„Siirto automatisoitiin täysin TRP: llä sen sijaan, että se olisi manuaalisesti luonut PDF-tiedostoja ja lähettänyt ne jokaiselle tapahtumalle, kuten FINMA: n sääntelemillä sveitsiläisillä VASP-järjestelmillä on tähän asti tapahtunut“.

Uutta kauppaa sai aikaan 21 Analyticsin AI, nimeltään regtech. Sen osoitettiin olevan täysin FATF: n matkussääntöpöytäkirjan (TRP) mukainen.

Crypto Financen toimitusjohtajan mukaan

”Salausvarojen maailmanlaajuinen käyttöönotto edellyttää kansainvälistä standardia sekä tekniikkaa ja prosesseja sen noudattamiseksi. Olemme iloisia, että tämä voitiin toteuttaa ennätysajassa ”,

Tappaminen nimettömyys

Monet digitaalisten valuuttojen käyttäjät nauttivat tietosuojaominaisuuksistaan, vaikka tämä ei olekaan kaikkien salaustekijöiden yleisiä ominaisuuksia. Lainsäädännön noudattamisen tarve on ollut ristiriidassa ekosysteemin hajauttamisperiaatteen kanssa. FINMA: n uusi AML-sääntö, joka vaatii salaustekijöiden käyttäjien henkilöllisyyttä, varsinkin kun yli 1000 dollarin rahat lähetetään, varmistaa, että lisenssien kautta tarjoamien rahoituspalvelujen tarjoajien paljastama henkilöllisyys ilmenee.

Tästä on tullut välttämätöntä, koska tarve hillitä taloudellisia rikoksia on tullut keskeiseen asemaan.

„Tämä elävä demonstraatio osoittaa jälleen kerran, että salaustekniset varat ja säännösten noudattaminen ovat yhteensopivia käytännöllisten ratkaisujen avulla, jotka ovat avaintoiminto tokenointiteknologiamme“ , sanoi Mt Pelerinin toimitusjohtaja Arnaud Salomon.